Zomer, winter of all season!

Seizoenswissel en nieuwe banden

Met professionele, modern apparatuur en gespecialiseerd personeel kunnen wij jouw bandenwissel snel en vakkundig uitvoeren.

Je kunt bij ons terecht voor de seizoenswissel, maar ook voor nieuwe banden.

Veel maten en soorten banden zijn uit voorraad leverbaar. Hebben we niet direct wat je zoekt, dan gaan onze specialisten direct aan de slag om toch een passend aanbod te kunnen doen.

Uiteraard zorgen we dat de nieuwe banden perfect uitgebalanceerd worden, om ongemak met rijden te voorkomen.

Laat je een nieuwe band monteren? Dan monteren wij ook altijd een nieuw ventiel.

Banden hotel

Ben je veel onderweg en wil je zowel in de zomer als in de winter veilig op pad? Dan heb je waarschijnlijk zomer- en winterbanden die je per seizoen afwisselt. Je kunt deze banden natuurlijk zelf opslaan, maar ze staan al snel in de weg... En wat als je of je bedrijf meerdere auto’s heeft die alle een extra set banden hebben.

Premio SchippersStop biedt de oplossing. We slaan tegen scherp tarief je banden veilig en professioneel op. Je weet zeker dat er niets met je eigendom kan gebeuren en wij zorgen er voor dat we de banden nog eens extra nakijken als u een afspraak maakt om de banden weer te laten monteren.

Online uw banden bestellen, na montage afrekenen!

Uitlijnen

Stuurt je auto moeilijk of juist veelte makkelijk? Slijten je banden erg snel? Of ben je sneller door je brandstof heen? Dan is het verstandig om je auto uit te laten lijnen door onze professionals!

Klik op onderstaande link voor meer informatie over uitlijnen.


Band reparatie

Mankementen aan een of meerdere banden? Wij snappen dat het erg lastig is om zelf in te schatten of je band nog gerepareerd kan worden! Ga daarom naar een vakman die gespecialiseerd is in autobanden en reparaties.

Het is meestal goed mogelijk om je band goed te repareren, daarnaast is het goedkoper dan een nieuwe band aanschaffen. Waar wij op letten zijn onder andere de plek en omvang van de schade.

Kom langs bij ons op locatie of deel een foto voor deskundig advies!